Lista mea de bloguri

marți, 29 mai 2012

Vindecari Miraculoase

HRANA VIE REZOLVA MULTE REMEDII
----------------------------------------------------------------------------
S-au obtinut în ultimii ani mari succese în vindecarea cu alimentatia crudà, lipsità de otràvuri; de exemplu în cazul cancerului, bolnavilor de inimà, artritei, pietrelor la fiere, diabetului, bolilor de stomac, intestin si piele, tuberculozei, prostatei, sclerozei multiple si tuturor celorlalte boli. In aceeasi màsurà reprezintà un mijloc de prevenire la cei sànàtosi cît si speranta pentru cei bolnavi la CARE MEDICII AU RENUNTAT SA MAI SPERE .
  
In continuare un caz de cancer aparent fàrà nici o sperantà din America, care în perioada cît am stat acolo m-a impresionat în mod deosebit .
Domnul R. J. Cheatham, cca. 40 de ani, suferea de cancer de piele, parteaanterioarà a trupului fusese operatà de repetate ori astfel încît cicatricea a ajuns sà aibà o lungime de 50 de cm, iar medicii renuntaserà sà mai spere în cazul lui iar el îsi astepta moartea .
A pàràsit spitalul, patul de moarte unde avea vecini de suferintà încà 15 pacienti dintre care azi nici unul nu mai este în viatà .
A primit o carte despre posturi de vindecare prin regim alimentar care l-a dus pe drumul vindecàrii. Dupà cum a scrie, a citit mai multe asemenea càrti si a devenit un bun client al Casei de Reformà. Prin posturi temporare si regim alimentar sever format din cruditàti si sucuri de legume, s-a vindecat complet .
Azi conduce un mare sanatoriu cu regim alimentar si posturi, din sudul Floridei. Certificatul lui de însànàtosire în englezà poate fi obtinut la R.S.
Cheatham Changri - Health Resort, Bonito Springs, 33923, Florida, SUA .
Despre o altà vindecare a unui caz de canncer, care poate convinge pe oricine de efectul hranei crude, citim în certificatul unei doctorite daneze, dr. Christine Melfi: "Experienta mea cu alimentatia crudà" .
Aceastà doctorità suferea de cancer la piept care avea deja màrimea unui ou de gàinà. Fiind medic îi era clar cà iradiatiile si operatiile erau doar un tratament temporar, si a ales regimul alimentar de cruditàti pentru a se vindeca. Ea scrie: "A trebuit sà demonstrez cu riscul vietii ce efect are hrana constituità 100% din cruditàti. Primele douà luni nodul de pe piept nu s-a micsorat. S-a mentinut neschimbat; dar apoi a intervenit o ameliorare. Nodul s-a micsorat, fortele mele cresteau, îmi reveneam vizibil si mà simteam bine asa cum nu mà mai simtisem de ani de zile" .
Dupà însànàtosirea completà a trecut la vechiul regim cu 40% hranà fiartà. Spre groaza ei, cancerul începuse din nou sà creascà. De acum încolo a început din nou cu regimul sever format exclusiv din cruditàti si cancerul a dispàrut a doua oarà. Multumità acestei experiente a ajuns la convingerea cà alimentatia cu cruditàti ar putea la fel de bine sà vindece toate celelalte boli .
Si-a deschis un sanatoriu cu regim alimentar cu cruditàti iar pacientii sînt tratati cu hranà 100% crudà .
Datorità marilor ei succese a devenit renumità în întreaga Europà .
In continuare cîteva citate din certificatul ei: "...Astfel, vedeam cà sîngele este otràvit prin hrana fiartà pe care am mîncat-o .
Senzatia de foame nu existà (la alimentatia cu hranà crudà) nici màcar cînd trebuie sà dàm jos din greutate. Se poate efectua muncà grea si cu aceastà alimentatie. In genere, te simti mai bine dupà aceastà alimentatie asa cum nu te-ai mai simtit de ani de zile" .
In timp ce hrana (fiartà) intoxicà sîngele si slàbeste organismul, cu alimentatia crudà, deci cu hrana vie, toxinele se dizolvà si se eliminà. Nu se poate, nu ne putem permite compromisuri cînd este vorba de viata si sànàtatea noastrà. Trebuie sà mergem pe singurul drum corect si anume acela al ALIMENTATIEICU 100% CRUDITATI. DIN EXEMPLUL DE MAI SUS RETINEM CA SI HRANA PUTIN FIARTA, FIE CHIAR VEGETALA, POATE IMPIEDICA VINDECAREA .
Deci trebuie sà existe un secret al sànàtàtii în hrana crudà pe care îl vom desscoperi în cele ce urmeazà .
Se mai pot enumera multe cazuri de vindecàri extraordinare prin regim alimentar cu cruditàti astfel încît trebuie sà ne punem serios întrebarea de ce aceastà metodà de vindecare simplà si ieftinà este tàinuità multimii si de ce sînt oamenii înselati în aceastà problemà .
Cînd cu vreo 50 de ani în urmà s-a descoperit importanta vitaminelor în alimentatia noastrà stiintificà, stiinta a fàcut mare tam-tam din aceasta. Astfel imediat s-a cunoscut ce daune apar din lipsa de vitamine a hranei fierte, rafinate (fàina albà, zahàr, paste fàinoase, etc.) .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Intoleranța la lactoză

Un material BBC explică ce este intoleranța la lactoză și ce înseamnă lactaza. 70% din populație este intolerantă la lactoză. În viitor, la...